Vitaal door kennis van eigen kwaliteiten

door Junonia

Fysieke klachten
Fysieke klachten, zoals hoofdpijn, nek en schouderklachten, buikklachten of burn out ontstaan vaak uit stress. je Het is dan behulpzaam om je eigen kwaliteiten duidelijk te hebben en weet hoe je die het beste in kunt zette. Hierdoorn vermijd je stress en kun je fysieke klachten door stress en burn out voorkomen.
Klachten kunnen ook ontstaan vanuit een doorgeslagen kwaliteit.

Voorbeeld
Zorgzaamheid
Wanneer je die vooral inzet voor je omgeving en niet voor jezelf kun je vastlopen doordat er meer energie uitgaat dan in.

Wanneer je, je eigen kwaliteiten op de juiste manier gebruikt sta je vitaler in het leven. Wanneer je in een situatie bent waar andere kwaliteiten gevraagd worden dan die jij hebt of makkelijk kunt gebruiken dan ontstaat er stress wat weerslag heeft op je lichaam en geest.

Behandeling
Via een shiatsu behandeling is het lichaam je communicatie middel dat vertelt waar je vastloopt. Hierdoor kan duidelijk worden van waaruit de klacht ontstaat

Tijdens een behandeling krijg je duidelijkheid over je kwaliteiten en wat je struikelblokken zijn. Dit samen met behandeling van de specifieke klacht met shiatsu kan een klacht verbeteren of helemaal verdwijnen.
Dit kan door het lichaam te testen op kwaliteiten die je hebt of nodig hebt.

Wil je weten wat shiatsu voor je kan betekenen of een afspraak maken voor een behandeling bel dan met 06-40736327

WINTER AANBIEDING ontspanningsmassage met aandacht voor eigen kwaliteiten

VIT massage: 40 minuten van 45 euro voor 35 euro.

Deze massage onderscheidt zich van een normale ontspanningsmassage doordat er speciaal gekeken wordt wat er op dat moment voor jou nodig is. En welke kwaliteit jij het beste in kunt zetten om meer ontspannen in het leven te staan.