V centrale

door Junonia

De V centrale is een onderdeel van praktijk Junonia en heeft als doel de Vitaliteit te vergroten door lichamelijke en psychische blokkades op te heffen.
Dit kan door een Shiatsu behandeling of het volgen van een VIT training gebaseerd op het (her) vinden van je eigen kwaliteiten en ervaren wanneer je in je kracht staat.
Voor bedrijven is het ook mogelijk ons in te huren voor Shiatsu behandelingen/massages of trainingen voor het personeel.

Waarom de V centrale. Je vitaal voelen heeft ook invloed op de volgende V’s omdat je hier dan meer ruimte voor hebt en andersom hebben deze V’s weer invloed op je vitaliteit. Je kunt je vitaal voelen ondanks klachten die je hebt. Via Shiatsu behandelingen kunnen klachten behandeld worden wat de vitaliteit bevorderd. Via trainingen eventueel in combinatie met shiatsu kan er verdraagzaamheid voor een klacht bevorderd worden waardoor je je vitaler voelt.

Wil jij je vitaler voelen om hiermee het verschil te maken voor jezelf en je omgeving maak dan een afspraak bij praktijk Junonia 06-40736327

De visie wat vitaliteit voor jezelf en je omgeving kan betekenen heb ik hieronder na aanleiding van een aantal andere V’s beschreven:

VITALITEIT:
Wanneer je je vitaal voelt ben je over het algemeen in balans en ben je je bewust van hoe je in het leven staat. Dus voor mij begint bewustzijn en balans bij je vitaal voelen. Vitaliteit heeft invloed op:

VREDE:
Wanneer je innerlijke vrede voelt: in jezelf, over hoe je leven loopt, je verleden, heb je meer ruimte voor je omgeving, sta je beter in je eigen kracht.

VERGEVINGSGEZINDHEID
Binnen praktijk Junonia heb ik mooie dingen zien gebeuren wanneer de methode voor vergeving tijdens de behandeling ingezet wordt. Er komt dan ruimte, vastgezette emoties komen los waardoor fysieke klachten die daar aan gekoppeld zijn verminderen of verdwijnen.

VREUGDE
Helpt je vitaal in de wereld te staan door van de kleine dingen te genieten, vreugde te ervaren, met meer dankbaarheid en vitaliteit in het leven staan. Andersom wanneer je je vitaal voelt voel je sneller vreugde voor kleine dingen

VERDRAAGZAAMHEID
Vitaliteit geeft meer verdraagzaamheid. Wanneer je moe bent, je niet lekker voelt is je lontje vaak kleiner en hierdoor je verdraagzaamheid. Wanneer je verdraagzamer bent naar je zelf bevordert dit je vitaliteit omdat je positiever staat in het leven.

VERTROUWEN
Doordat je door vitaliteit meer voor elkaar kunt krijgen groeit het vertrouwen in wat je kan en waar je voor staat.

VEERKRACHT
Vitaliteit geeft veerkracht waardoor je je dingen makkelijker doet

VERSCHIL
Door vitaliteit kun je het verschil maken voor jezelf en je omgeving.

De komende tijd zal ik de deze en andere V’s uitgebreider apart bespreken. En mocht jezelf nog een idee hebben waar vitaliteit een positieve invloed op heeft dan hoor ik dat graag via het commentaar veld hieronder.