Aanbieding

door Junonia

GRATIS INTAKE

Tot en met 20 Juni kun je contact opnemen om een afspraak te maken voor een gratis intake gesprek. Zodat je kan horen wat TCG, Shiatsu voor jou kan betekenen.

Wil je meteen ervaren?

Combineer de gratis intake dan met een Shiatsu behandeling en betaal  maar 35 euro i.p.v. 55 euro.

In deze periode is het ook mogelijk om een afspraak te maken voor een ontspanningsmassage met 20% korting. Meer weten over  TCG ? lees nog even verder.

Shiatsu      Acupunctuur         Tuina           Tai Chi          Qi Qong

IN BALANS MET CHINESE GENEESWIJZEN

Voeding         Cuppen                  Moxa            Kruiden            Filosofie    

TCG heeft een positieve invloed op uw gezondheid en vitaliteit. Het zorgt ervoor dat de energie stroomt zoals deze hoort te stromen. Hierdoor verbetert uw natuurlijke weerstand, verhoogt uw pijngrens en stimuleert het uw levenslust. Er worden goede resultaten geboekt bij (chronische) pijnklachten als lage rugpijn en migraine. Daarnaast kan TCG bij neerslachtigheid en andere psychosociale klachten uitkomst bieden. En denk ook aan behandelingen voor gewichtsafname en stoppen met roken.

Het beste uit twee werelden

De grenzen vervagen tussen oosterse en westerse geneeskunde. Meer en meer reguliere artsen en fysiotherapeuten gebruiken bijvoorbeeld acupressuur of acupunctuur  als aanvulling op hun standaardmethodes. De waardering voor de theoretische basis en de filosofie achter Traditionele Chinese Geneeskunde groeit met de dag en de mening over deze complementaire geneeskunde is al lang niet meer zo zwart-wit als vroeger. Kijk op http://www.weekvandeacupunctuur.nl voor een toelichting op de theorie en filosofie van TCG.

Voor wie?

TCG is geschikt voor iedereen die op een natuurlijke manier zijn of haar lichaam en geest wil onderhouden. Of als aanvulling op de reguliere geneeskunde om lichamelijke en/of geestelijke klachten te verminderen of weg te nemen. Ook mensen die geen medicijnen willen of kunnen gebruiken, bijvoorbeeld bij zwangerschap, vinden een geschikt alternatief in TCG.

Reiki

Reiki valt officieel niet onder de TCG maar werkt met het zelfde energetisch principe. Met Reiki krijg je de mogelijkheid om zelf invloed uit te oefenen op je energiestroom. Waardoor je in de basis meer ontspannen in het leven staat en minder vatbaar bent voor stress en fysieke klachten. En heb je wel klachten dan heb je een tool in handen om in beginsel jezelf te helpen. Vind je dit een aantrekkelijk idee dan is er op 27 Juni de mogelijkheid om Reiki 1 te volgen. Kijk voor meer informatie onder het kopje Reiki.